Министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу и амбасадорката на Швајцарија во Република Македонија, Сибил Зутер Техада, во понеделник, 26.02.2018 година, во 13.00 часот, во Хотел Стоун Бриџ во Скопје ќе го претстават новиот проект “Оддржлив и инклузивен рамномерен регионален развој”, финансиски поддржан од швајцарската Влада.

На настанот ќе присуствуваат градоначалниците, претседатели на Советите на осумте плански региони и раководителите на Центрите за развој на планските региони.

Покануваме претставници на медиумите да го проследат настанот