NJOFTIM PËR APLIKIM 

 

Njoftim për pozicionin vakant Praktikant (Intership) programi i praktikës në kuadër të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar IPA II Republika e Maqedonisë së Veriut – Republika e Shqipërisë 2014-2020,

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme në Republikën e Shqipërisë dhe Ministria e Vetëqeverisjes Lokale në Republikën e Maqedonisë së Veriut, në cilësinë e strukturave zbatuese të Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar IPA II midis Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë 2014-2020, në kuadër të këtij programi, shpallin Aplikimin për Kandidat për Pozicionin Vakant për një Praktikant (Intership): 

 

·         (një) Praktikant  (Intern) në Programin IPA II të Bashkëpunimit Ndërkufitar Maqedonia e Veriut – Shqipëri, në Zyrat e Antenës në Elbasan të Sekretariatit të Përbashkët Teknik, Republika e Shqipërisë.

·         Termat e Referencës për këtë pozicion mund t’i shkarkoni nga faqet zyrtare në internet http://ipacbc-mk-al.nethttp://punetejashtme.gov.alwww.mls.gov.mk; 

 

 

Kantidatët duhet të dorëzojnë dokumentat si më poshtë në formë elektronike:

·         CV

·          Kopje të diplomës 

 

Dokumentet duhet të dorëzohen me e-mail në adresën si vijon: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

 

Afati i aplikimit: 

 

Kandidatët e interesuar duhet t’i dorëzojnë dokumentet e aplikimit nëpërmjet e-mail-it deri më 14.12.2020.

Vetëm aplikimet të cilat do të dorëzohen brenda afatit kohor të këtij njoftimi, do të konsiderohen për intervistë.

 

Për më shumë informacion, ju lutemi klikoni këtu