Ministri Fazliu do të vizitojë komunën e Çairit
Hits : 981

Ministri i vetëqeverisjes lokale Suhejl Fazliu të hënën , më 12 mars 2018, në orën 14.30. do të vizitojë komunën e Çairit.

Në takimin e punës me kryetarin Visar Ganiu, ministri Fazliu do të informohet për funksionimin e komunës në drejtim të ofrimit të shërbimeve dhe financimit të tyre, si dhe për  financimin e projekteve që janë në dispozicion të komunës.

Lokacioni:  Komuna Çair, Shkup