Прес конференција за јавниот повик за проекти финансирани од ИПА II програмата за прекугранична соработка меѓу Косово и Северна Македонија 2014-2020
Посети : 299

Ве покануваме да ја проследите прес конференцијата на која министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, ќе информира за јавниот повик за проекти финансирани од ИПА II програмата за прекугранична соработка меѓу Косово и Северна Македонија 2014-2020.

Прес конференцијата ќе се одржи утре, 30.03.2019 година во 11.00 часот во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Локација  Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија