Печати

 

Министерствотото за локална самоуправа во соработка со Министерствотото за економија, инфраструктура, поморство и туризам на Република Грција (Управувачки Орган–УО) во рамки на активностите за имплементирање на ИПА програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција 2007-2013година,

Министерство за локална самоуправа на Република Македонија објавува:

Ј А В Е Н   О Г Л А С

За пријавување на кандидати за слободните работни позиции:

1 (еден) позиција за Проектен Менаџер во Заедничкиот Технички Секретаријат (ЗТС) во Солун, Република Грција, за Програмата за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Република Грција 2007-2013 година. 

Заинтересираните страни, тука можат да ги најдат условите и задачите на потребните профили.

Потребни документи за аплицирање:

Краен рок за аплицирање:

Документите може да се поднесат по пошта на следнава адреса:

Министерство за локална самоуправа

ул. Свети Кирил и Методиј, бр.54,

1000 Скопје, Република Македонија

Датумот на испораката ќе биде потврдена од страна на датумот на испраќањето, поштенскиот печат или датумот на депозитот. Пријавата која е поднесена по истекот на крајниот рок, автоматски ќе бидат одбиени. Изразување на интерес не може да биде прифатена од страна на e-mail.
Сите лични податоци кои се содржани во изразување на интересот е доверливo. Нема да се разгледуваат апликациите од претходните барања до Министерството за Локална Самоуправа. За информации обратете се на: Министерството за локална самоуправа "Св Кирил и Методиј" 54 1000 Скопје Телефон: 00389 2 3253 921 Факс: 00389 2 3253 920 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. веб-страна: www. .gov.mk МЛС.