Minister Suhejl Fazliu

 

Почитувани припадници на исламската вероисповед,

Ви го честитам големиот празник Рамазан Бајрам и ви посакувам мир, спокојство и добро здравје.

Имајте пријатни празнични денови, исполнети со љубов и почит во кругот на семејството и пријателите.

Suhejl Fazliu

Министер за локална самоуправа